Solicita analiza apei

Statie Dedurizare Cabinet-Clack Diamant 30VT-CV Capacitate 30 litri

3.850,74 (TVA inclus) 4.813,43 (TVA inclus)
Produs Disponibil
Comanda Acum sau suna la 0721 005 326 pentru detalii
Pentru plata cu cardul Comanda rapida

Statie Dedurizare Cabinet-Clack Diamant 30VT-CV Statie Dedurizare Cabinet-Clack Diamant 30VT-CV Statie Dedurizare Cabinet-Clack Diamant 30VT-CV Statie Dedurizare Cabinet-Clack Diamant 30VT-CV Statie Dedurizare Cabinet-Clack Diamant 30VT-CV Statie Dedurizare Cabinet-Clack Diamant 30VT-CV
Vezi video
Descriere

Prin folosirea unei statiei de dedurizare- Cabinet-Clack Diamant 30VT-CV se elimina in principal depunerea de ioni duri de Calciu si Magneziu (Calcar = Duritate) din instalatia de apa rece si calda,  protejand astfel obiectele sanitare si elementele de incalzire care utilizeaza apa (boilere, cazane, masini de spalat, expresoare de cafea, masini de calcat, robineti, batertii spalator, flotor, etc.) , determinand  economii substantiale cu costurile de intretinere  si reparatii ale acestora.

Deasemenea se realizeaza economii semnificative de energie electrica si termica ( 20-28 %) si scade semnificativ consumul de detergent la spalatul rufelor si al vaselor(40-70%), in conditiile in care calitatea spalarii creste considerabil. In plus, dupa folosirea apei dedurizate, pielea si parul  sunt mai curate,mai catifelate .
Sistemul  va avea nevoie de regenerare periodica in functie de consumul de apa. Valva de comanda ( creierul sistemului) va initia automat ,prin calcul volumetric al consumului de apa tratata, procesul de regenerare decalat folosind saramura , dupa miezul noptii , la o ora prestabilita,(cand nu mai este cerinta de apa tratata) ; procesul de regenerare dureaza aproximativ 90 min. Singura cerinta este a se verifica lunar daca  in cabinet exista suficiente tablete de sare pentru a asigura prepararea automata a solutiei de saramaura.
COMPUTERUL ECHIPAMENTUL ESTE VALVA CV, o valva inteligenta care va determina automat  momentul in care rasina este epuizata si  este necesara regenerarea acesteia. Deasemenea va prepara cantitatea exacta de saramura  necesara  pentru fiecare regenerare in parte. Pe termen lung costul cu achizitia tabletelor de sare este mult mai  redus decat in cazul sistemelor obisnuite
Destinatie Casnic
Tip Dedurizator
Debit (m3/h) 1.8
Tip Valva Automat Electronica
Volum rasina (litrii) 30
Dimensiuni cabinet [L x l x h] cm 60x35x112
Categorie Cabinet
Certificari NSF ROHS CE
Origine USA
Programare regenerare cronometric Da
Programare regenerare volumetric imediat Da
Programare regenerare volumetric intarziat Da
Automatizare Valva Volum+Timp
Racord ('') 1''
Capacitate ciclica (m3/G) 90
Consum sare (Kg/reg) 3.6
Dedurizator cabinet Diamant 30VT-CV
Schema tehnica
Etichete:

Solicita analiza apei

(fizico-chimica)

  • Cost fix: 50 ron + TVA

Formular de contact

  • *Un consultant Aquabiz Romania va reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Solicita oferta

  • Bifeaza pentru echipament industrial

Solicita oferta

Comanda rapida pentru

|

NOTA: Valoarea produsului nu include taxa pentru serviciul de livrare.