Solicita analiza apei

O stire de o importanta maxima

Write By: text_none_author Published In: Stiai ca... ? Created Date: 2014-04-03 Hits: 2638 Comment: 0
O stire de o importanta maxima

Pericolele consumului de apa imbuteliata

 

Problema apei imbuteliate

Apa plata necarbogazoasa sau carbogazoasa nu este colectata de la gura de de izvor ci prin kilometri de conducte de cele mai multe ori. Izvoarele care reprezinta sursa pentru anumite ape plate din comert se regasesc si la campie unde agriculorii trateaza pamantul cu pesticide si cu ingrasaminte chimice care se infiltreaza in panza freatica. Problemele apei imbuteliate continua, doar daca se ia in calcul traseul Sticlelor de apa plata de la Imbuteliere pana la comercianti.

Depozitarea acestor produse nu se face in conditii optime de pastrare iar transportul implica foarte rar refrigerarea. Din acest punct de vedere, prin comparatie, apa de la robinet este mai proaspata, dar contine clor, nitriti, particule de rugina (sau depunerile de pe conducte/tevi) ori bacterii. Solutia cea mai potrivita pentru a bea cea mai sanatoasa apa este instalarea unui Sistem de purificare a apei cu Osmoza Inversa direct la instalatia de apa rece cu robinet propriu fara sa fie nevoie sa redecorati bucataria special pentru asta.

 

Apa imbuteliata care in contact cu razele de soare dupa doar 3 zile va contine de 500 de ori mai multe bacterii decat apa proaspata.

 

Materialul din care ambalajul este confectionat este de cele mai multe ori Plasticul, care expus la temperaturi inalte sau la diferente mari de temperatura, se descompune, iar staturile de suprafata se transforma in componenti chimici( ca Bisfenolul A(BPA)- Provoaca intoxicatii- detalii aici) care intra in compozitia apei comercializate drept apa plata. Deseurile din plastic au devenit o problema mondiala si reprezinta cea mai mare cantitate de deseuri.

 

O alta problema in ceea ce priveste apa imbuteliata, reprezinta grija zilnica de a procura apa si efortul fizic de-a o aduce acasa. In plus cheltuielile lunare pe apa plata imbuteliata se ridica in medie la 200 lei pentru o familie de 3 persoane. Un Purificator de apa prin Osmoza Inversa elimina toate aceste probleme din viata familiei si in plus sustine economiile in familii prin consumabilele ieftine si mereu la indemana. Cere oferta personalizata de pret in functie de problemele apei tale!

 

Problema apei de la Dozator

Ca si in cazul apei imbuteliate, apa plata de la dozator necesita in permanenta rezerve de bidoane cu apa. Bidoanele in care este trasportata apa sunt confectionate din plastic si apar aceleasi probleme ca la apa imbuteliata in sticle din plastic: continut de Bisfenolul (cancerigen), ingerarea unei cantitati de bacterii uriase (de 500 de ori mai multe bacterii decat apa proaspata) si a altor substante toxice periculoase pentru consumul zilnic. Purificatoarele de apa cu Osmoza Inversa reduc aceste neajunsuri si sunt de 10 ori mai accesibile la pret decat achizitionarea unui abonament de livrare a apei la domiciliu.

 

Lasa-ne un comentariu

Captcha


Solicita analiza apei

(fizico-chimica)

  • Cost fix: 50 ron + TVA

Formular de contact

  • *Un consultant Aquabiz Romania va reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Solicita oferta

  • Bifeaza pentru echipament industrial

Solicita oferta

Comanda rapida pentru

|

NOTA: Valoarea produsului nu include taxa pentru serviciul de livrare.