Solicita analiza apei

Politica de retur

Politica de retur Aquabiz Romania

 

Produsele achizitionate de pe site-ul aquabiz.ro pot fi returnate conform Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative (denumita in continuare O.U.G. 34/2014).

Astfel, in termen de 14 zile de la primirea produsului comandat, aveti dreptul legal de a renunta la cumpararea produsului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, platind doar costurile de transport pentru returnarea produselor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa informati Aquabiz ROMANIA Str. Aurel Vlaicu 7a, Voluntari, Jud. Ilfov, tel. 0721 005 326, email: [email protected], cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta sau un e-mail. 

Pentru a respecta termenul-limita de retragere va rugam sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. 

Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare a comenzilor achitate prin ramburs. 

In acest caz, suma aferenta va fi virata intr-un cont IBAN, neexistand posibilitatea rambursarii cash.; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. 

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata. Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate, lipsa parti componente etc. 

Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

 

Solicita analiza apei

(fizico-chimica)

  • Cost fix: 50 ron + TVA

Formular de contact

  • *Un consultant Aquabiz Romania va reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Solicita oferta

  • Bifeaza pentru echipament industrial

Solicita oferta

Comanda rapida pentru

|

NOTA: Valoarea produsului nu include taxa pentru serviciul de livrare.