Solicita analiza apei

Filtru Automat cu Pyrolox AQ1054PY

6.332,40 (TVA inclus) 7.036,00 (TVA inclus)
Produs Disponibil
Comanda Acum sau suna la 0721 005 326 pentru detalii
Pentru plata cu cardul Comanda rapida

Filtru Automat cu Pyrolox AQ1054PY Filtru Automat cu Pyrolox AQ1054PY
Descriere

 

Filtru Pyrolox de deferizare si demanganizare este automatizat de valva de control electronica-temporala, model TC, produsa in SUA de Clack Corporation.

Este o valva de comanda foarte fiabila si robusta, rezistenta la depunerile de fier. In aplicatii grele se poate folosi si valva de control model WS1 CI, care are toate serile customizabile pentru spalarea inversa.

*Pyroloxul este un mediu de filtrare utilizat pentru inlaturarea Fierului si Manganului din apa cu care se incarca sistemul de filtrare apa numit  FILTRU DEFERIZARE.  

In FILTRUL AUTOMAT DEFERIZATOR Pyroloxul actioneaza ca un catalizator intre oxigen si fierul dizolvat in apa producind hidroxid feric care precipita si astfel poate fi usor filtrat. In acest fel putem optine APA DEFERIZATA deci APA fara FIER si MANGAN. Caracteristicile fizice ale mediului Pyrolox si implicit atribuite pentru sistemul automat numit FILTRU DEFERIZATOR , asigura un excelent sistem de TRATARE SI FILTRARE APA, care este usor de curatat prin spalarea inversa. Mediul de filtrare a apei numit PTROLOX , mediu cu care cu care este incarcat FILTRUL pentru DEFERIZAREA APEI,  este foarte avantajos din punct de vedere economic, in comparatie cu alte metode folosite pentru eliminarea fierului si manganului din apa, actionand si asupra Hidrogenului Sulfurat (miros sulf).


*Pyroloxul este un mediu de filtrare utilizat pentru inlaturarea Fierului si Manganului din apa cu care se incarca sistemul de filtrare apa numit  FILTRU DEFERIZARE.  In FILTRUL AUTOMAT DEFERIZATOR Pyroloxul actioneaza ca un catalizator intre oxigen si fierul dizolvat in apa producind hidroxid feric care precipita si astfel poate fi usor filtrat. In acest fel putem optine APA DEFERIZATA deci APA fara FIER si MANGAN. Caracteristicile fizice ale mediului Pyrolox si implicit atribuite pentru sistemul automat numit FILTRU DEFERIZATOR , asigura un excelent sistem de TRATARE SI FILTRARE APA, care este usor de curatat prin spalarea inversa. Mediul de filtrare a apei numit PTROLOX , mediu cu care cu care este incarcat FILTRUL pentru DEFERIZAREA APEI,  este foarte avantajos din punct de vedere economic, in comparatie cu alte metode folosite pentru eliminarea fierului si manganului din apa, actionand si asupra Hidrogenului Sulfurat (miros sulf).


Debit (m3/h) 0,7
Dimensiuni tanc [H x D] 25x157
Viata 5-7 ani
Racord ('') 1"
Schema tehnica
Etichete:

Solicita analiza apei

(fizico-chimica)

  • Cost fix: 50 ron + TVA

Formular de contact

  • *Un consultant Aquabiz Romania va reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Solicita oferta

  • Bifeaza pentru echipament industrial

Solicita oferta

Comanda rapida pentru

|

NOTA: Valoarea produsului nu include taxa pentru serviciul de livrare.